Beachclub MEER & Aquapark Winterswijk

Drie jonge, ambitieuze ondernemers willen recreatiegebied ‘t Hilgelo een flinke upgrade geven. Ze zijn van plan om hier een geweldig waterpark – Aquapark Winterswijk – aan te leggen waar kinderen, jongeren en volwassenen uren vertier kunnen hebben. Het wordt wel heel spectaculair op ‘t Hilgelo met attracties als elektrische surfplanken, drijvende barbecue-terrassen en een heuse BLOB-toren. De hippe Beachclub MEER maakt de nieuwe trekpleister compleet. Het terrein rondom de beachclub leent zich tevens uitstekend voor diverse evenementen, die in het hoogseizoen vele bezoekers naar ‘t Hilgelo zullen trekken.

Help Kapitaal Lokaal en de drie ondernemers achter het plan om deze unieke recreatieve voorziening te realiseren en de Achterhoek nóg een stukje interessanter en mooier te maken. Doe mee!

Naast een rente van 5% ontvangen investeerders vele extra's tijdens de looptijd van de lening (60 maanden).


Vul uw gewenste investeringsbedrag in:

Vanaf € 100,- of het meervoud van € 100,-

Uw rendement:

Maandelijks

0

?

Totaal

0

?
100%

gefinancierd:

€ 100.100

van de

€ 100.000

Gestart op

21-03-17

Sluit op

17-06-18

Verstreken

Financieringsduur

60 maanden

Rente

5.0%

?

Laag risico

Hoog risico

 • Aanleiding

  Aan de rand van Winterswijk ligt recreatiegebied ‘t Hilgelo. In het verleden vervulde ‘t Hilgelo een regionale functie en trok het tijdens heel warme zomers jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Doordat de wensen van de consument zijn veranderd lopen de bezoekersaantallen al jaren terug. Kortgezegd voldoet het huidige, zeer beperkte aanbod op ’t Hilgelo totaal niet meer aan die wensen.


  De teruglopende belangstelling voor recreatiegebied ‘t Hilgelo is een doorn in het oog van eigenaar Leisurelands B.V. én de gemeente Winterswijk. Zij bestempelen ‘t Hilgelo als een recreatiegebied dat heel veel potentie in zich heeft en dat schreeuwt om verdere ontwikkeling. Daarom willen Leisurelands en gemeente de voorwaarden scheppen om de recreatieve en economische betekenis van het Winterswijkse recreatiegebied te versterken. De ondernemers achter MEER B.V. (Jeroen Schreurs, Wouter Beijers en Jimmy Beijers) willen zich hier graag voor inzetten en sterk voor maken. Het is hun visie dat ‘t Hilgelo mee zal moeten bewegen met trends en ontwikkelingen in de markt om een rol van betekenis te kunnen blijven spelen als recreatief gebied. 
  Het plan van MEER B.V.

  Zon, strand, water, vernieuwende activiteiten, muziek en een gezellige beachbar met vuurplaats: dat is in een notendop het fundament onder Beachclub MEER en Aquapark Winterswijk op recreatiegebied ‘t Hilgelo. Als deze crowdfund-campagne succesvol verloopt zal het project in mei 2017 van start gaan. Er worden verschillende, vernieuwende activiteiten aangeboden. Voor het eerste jaar zijn dat een Wibit Aquapark voor de jongste jeugd, een spectaculaire BLOB voor de sensatiezoekende jongeren en varende terrassen met elektromotoren voor de bourgondische (jong)volwassenen. Daarnaast willen de ondernemers zo spoedig mogelijk de elektrische surfboards op de Nederlandse markt introduceren.


  Op het strand realiseren de drie jonge ondernemers een hippe beachclub met gezellige (live)muziek en een vuurplaats. In de bar kunnen bezoekers voor en/of na de activiteiten genieten van een welverdiend hapje en een heerlijk drankje. Een geschikte plek waar de initiatiefnemers gedurende het hele seizoen verschillende unieke evenementen zullen organiseren. Kortom; volop beleving voor meerdere doelgroepen in een ultieme setting! Recreatiegebied ‘t Hilgelo verandert dankzij de vernieuwende activiteiten in één van de meest aantrekkelijke en hippe recreatiegebieden van Nederland en de Euregio!
  De kracht van samenwerking

  Aquapark Winterswijk en Beachclub MEER zullen een enorme aantrekkingskracht hebben op de gasten van de vele recreatiebedrijven in de regio. De drie ondernemers achter MEER B.V. gaan dan ook graag een intensieve samenwerking aan met zowel groepsaccommodaties, als campings en recreatiebedrijven in het Winterswijkse en ver daarbuiten.


  De samenwerking met recreatiebedrijven moet resulteren in een duidelijke win-winsituatie. De gasten van recreatiebedrijven kunnen tegen gereduceerde tarieven gebruik maken van de unieke faciliteiten die Aquapark Winterswijk biedt. De win voor recreatiebedrijven is dat ze zich met de nieuwe toeristische voorziening sterk kunnen profileren in hun marketing en op jaarbasis meer gasten trekken. De win voor MEER B.V. is dat ze dankzij de samenwerking extra bezoekers mag ontvangen.


  Naast de realisatie van het aquapark en de beachclub willen de ondernemers ook initiator en kartrekker worden van een nader te vormen werkgroep. In deze werkgroep zitten allerlei creatieve en ambitieuze partners uit de Achterhoek. Samen nemen zij het initiatief om verschillende activiteiten en evenementen te organiseren op ‘t Hilgelo.
  Visie van de ondernemers

  Met hun concept spelen de drie initiatiefnemers in op duidelijk zichtbare trends in de markt en geven ze de ontwikkeling van recreatiegebied ‘t Hilgelo een flinke impuls. Het hippe aanbod – dat uniek is voor de Achterhoek en met de elektrische surfboards zelfs voor Nederland – zorgt ervoor dat recreatiegebied ‘t Hilgelo van deze tijd wordt. Hierdoor krijgt de kwaliteit van het toeristisch product in Winterswijk een enorme boost en wordt de Achterhoek prominenter op de kaart gezet. De bezoekers aan het vernieuwde Hilgelo zullen ook elders in de regio geld uitgeven, wat de leefbaarheid op en vitaliteit van het platteland stimuleert.


  Leendoel

  Voor de realisatie van Beachclub MEER en Aquapark Winterswijk is een financiering nodig van € 100.000,-. De investering wordt aangewend voor de landschappelijke inrichting, de aansluiting van nutsvoorzieningen, de aanschaf van de drijvende terrassen, de aanschaf van het aquapark en de inrichting van de beachclub. De beachclub zal in eerste instantie worden gehuurd. In de opvolgende jaren is het doel om een beachclub te realiseren zoals in de sfeerimpressie wordt weergegeven.


  De initiatiefnemers streven ernaar om, indien de crowdfund-campagne succesvol is, in mei 2017 de deuren te openen en de bezoekers van recreatiegebied ‘t Hilgelo een totale beleving aan te bieden.
  Extra beloning

  De drie ondernemers willen zoveel mogelijk mensen mee laten doen aan hun project teneinde het draagvlak te vergroten. Iedere investeerder beschouwen ze als een held of heldin en verdient dezelfde privileges. Het maakt hen derhalve niet uit of er € 100,- of € 1.000,- in het project worden geïnvesteerd. Bij voorkeur zijn het liever 1000 ambassadeurs dan 10.


  Dit krijgt u terug voor de investering gedurende de looptijd van de lening:

  • 5% rente per jaar met een aflossing op annuïtaire basis (per maand uitgekeerd),
  • een uitnodiging voor het openingsfeest, waarbij de eerste consumpties gratis zijn,
  • 10% korting op alle consumpties,
  • korting op toegang tot het aquapark,
  • een gratis verjaardagdrankje, ieder jaar weer,
  • als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen.


  De ondernemers

  In de bijlage vindt u van iedere ondernemer zijn CV.

  Persoonlijke pitch Wouter Beijers

  Mijn naam is Wouter Beijers, 35 jaar jong en geboren en getogen in Winterswijk. Ik ben getrouwd en trotse vader van 3 fantastische kinderen. Op dit moment ben ik onder andere docent op de opleiding Sport & Bewegen van het Graafschap College in Doetinchem. Naast het docentschap ben ik sinds 2008 mede-eigenaar van evenementenbureau Lifetime Xperience en Achterhoekpaintball.nl.


  Van jongs af aan kom ik regelmatig op ’t Hilgelo. Een schitterend recreatiegebied met erg veel potentie aan de rand van Winterswijk. Desondanks zie je ieder jaar de bezoekersaantallen dalen. Deze terugloop is simpel te verklaren; op dit moment is er op ’t Hilgelo geen enkele permanente recreatievoorziening geschikt voor welke doelgroep dan ook. Hierdoor trekken Achterhoekers massaal naar andere delen van het land voor een dagje uit of een weekendje weg.


  Samen met Jeroen en Jimmy ga ik graag de uitdaging aan om van ’t Hilgelo één van de meest hippe en trendsettende recreatiegebieden van Nederland te maken. Daarvoor hopen wij op uw steun en verbondenheid. Want samen met u maken wij van ’t Hilgelo ‘the place to be’.

  Persoonlijke pitch Jimmy Beijers

  Mijn naam is Jimmy Beijers, 33 jaar jong en geboren en getogen in Winterswijk. Ik ben gelukkig getrouwd met Lotte en trotse papa van Dyon en Zara. Op mijn 16e ben ik begonnen als vrachtwagenmonteur bij TTW om vervolgens na 3 jaar de overstap te maken naar het ambachtelijk vak van steenhouwer bij Slotboom-Steenhouwers. Ik ben bijna 16 jaar allround steenhouwer geweest en later ook leermeester. Ondertussen kriebelde bij mij al wel het gevoel van wat anders te willen, werken met mensen, entertainen en horeca. Maar wat ik precies wilde, wist ik nog niet goed. Wegens lichamelijke klachten en het ontbreken van een andere functie voor mij binnen het steenhouwersbedrijf, heb ik de stap durven wagen om een andere richting in te slaan; eerst in de fitnesswereld, wat mij al veel energie bracht en nu in het ondernemerschap. Daar wil ik nieuwe uitdagingen aan gaan. Samen met Jeroen ben ik inmiddels bezig een tweede escape-room te bouwen, naast Jeroens bestaande escape-room bij Lock’d. Alleen het bouwen al geeft mij veel plezier. Dat plezier hopen we straks terug te zien bij onze bezoekers.


  Toen Wouter en Jeroen mij de kans boden om in te stappen bij hun Hilgelo-project, heb ik dat met beide handen aangegrepen. Het Hilgelo is een prachtig gebied, maar er kan veel meer uit worden gehaald dan nu het geval is. Wij hopen met het aquapark en de beachclub een plek te kunnen creëren, waar jong en oud heerlijk kunnen genieten van zowel de attracties in het water als het drankje op het terras. Om dit te kunnen realiseren hebben we wel jullie steun en verbondenheid nodig. Want samen met jullie willen we van ‘t Hilgelo het mooiste en gezelligste plekje van de Achterhoek maken!

  Persoonlijke pitch Jeroen Schreurs

  Mijn naam is Jeroen Schreurs, 31 jaar en woonachtig in Winterswijk. Al vanaf mijn 17e ben ik ondernemer en inmiddels vele avonturen rijker. De één met meer succes dan de ander, maar nooit zonder plezier. Daardoor weet ik nu heel goed wie ik ben, wat mijn sterke en zwakke punten zijn, waar ik blij van word en waar ik naar toe wil.


  Mijn ondernemingen hebben allemaal een maatschappelijk karakter. Ik kijk goed naar hetgeen er om mij heen gebeurt, zowel lokaal als globaal. Wat ik zie, weet ik om te bouwen tot initiatieven waar op dat moment behoefte aan is of die mensen blij maken. Op een OndernemersCentrum in Doetinchem en wat overige initiatieven na, focus ik mij vooral op het verfraaien van mijn eigen leefomgeving, Winterswijk.


  Ook recreatiegebied ‘t Hilgelo schreeuwt al jaren om initiatieven die dit gebied de lading geven die het verdient. Vooral de groeiende vrijetijdseconomie van Winterswijk kan extra recreatiemogelijkheden voor haar gasten goed gebruiken.
  De structuur

  De aanvraag voor dit crowdfundingproject is ingediend door MEER B.V., een besloten vennootschap die recentelijk is opgericht voor de realisatie van de plannen voor ‘t Hilgelo. De ondernemers Jimmy, Jeroen en Wouter zijn elk voor éénderde deel aandeelhouder van deze vennootschap.
  Waarom crowdfunding via Kapitaal Lokaal?

  Omdat Jeroen Schreurs niet zo gecharmeerd is van de stroperigheid waarmee financieringsprocessen bij de meeste banken vandaag de dag verlopen, plaatste hij een oproep op Facebook met de vraag of er betrokken plaatsgenoten waren die in zijn initiatieven wilden investeren. Vervolgens werd hij getipt over het (prille) bestaan van Kapitaal Lokaal. Na een eerste gesprek werd al snel duidelijk dat Kapitaal Lokaal naadloos aansloot op de visie van Jeroen Schreurs.


  Kapitaal Lokaal zorgt met de ondernemers voor een financieringsproces dat lokale betrokkenheid creëert. Het is natuurlijk veel mooier om lokale 'ambassadeurs' te hebben, die tevens kunnen genieten van het initiatief in plaats van niet-betrokken investeerders uit andere delen van het land.

  Bijlage

  Als u bent ingelogd kunt u de bijlage(n) van dit project bekijken.
  Maak nu een account aan of log in

 • De ondernemers hebben diverse gegevens aangeleverd die door Kapitaal Lokaal en een onafhankelijke externe financieringsspecialist beoordeeld zijn.  


  Investering- en financieringsplan

  Voor de opstart van het plan willen ondernemers onderstaande investeringen gaan doen.


  Basisinfrastructuur

  Prijs in Euro`s

  Landschappelijke inrichting (wegen, paden & hekwerk)

  € 7.000,00

  Loop- en aanlegsteiger 1,2x60 meter

  € 18.145,00

  Aansluiten nutsleidingen Liander

  € 5.040,00

  Aansluiten nutsleidingen Vitens

  € 2.600,00

  Legeskosten

  € 2.000,00

  Keuringen

  € 3.000,00  Inventaris

  Prijs in Euro`s

  2x hardhouten terras 256x500 (± 10 personen)

  € 5.000,00

  Schaduwdoek tbv terrassen

  € 750,00

  Elektromotoren tbv terrassen (24 Volt / 70 LBS)

  € 1.500,00

  Meubilair tbv terrassen

  € 750,00

  Wibit Aquapretpark (incl. verankeringsblokken)

  € 30.000,00

  Inrichting Beachclub

  € 5.000,00

  Diversen & accessoires

  € 5.000,00

  Overig / onvoorzien

  € 14.215,00  Totaal

  € 100.000,-


  Via Kapitaal Lokaal willen de ondernemers € 100.000,- aantrekken voor de realisatie van bovenstaande. De voorfinanciering van de BTW (€21.000,-) zal door de ondernemers zelf worden gedaan.


  De crowdfund-financiering via Kapitaal Lokaal zal een looptijd kennen van 60 maanden en via een annuïtair schema worden afgelost. De rente is vastgesteld op 5%. Daarnaast ontvangen de investeerders allerlei extra’s.


  De ondernemers hebben met diverse partijen contact gelegd inzake mogelijke subsidiemogelijkheden in het kader van de gepresenteerde plannen. Op dit moment is nog niet duidelijk of bekend wat de uitkomst hiervan zal zijn. Met een eventuele toekenning kunnen toekomstige investeringen gedaan worden.


  Kredietnemer

  Statutaire naam:  

  MEER B.V.

  Handelsnamen:  

  Beachclub MEER
  Aquapark Winterswijk

  KvK:

  68293100

  Opgericht:

  14-03-2017
  Correspondentieadres: 

  Weurden 78
  7101 NL Winterswijk

  Directie:


  Wouter Beijers
  Jimmy Beijers
  Jeroen Derkjan Schreurs

  Omschrijving KvK:

  Het aanbieden van diverse recreatiemogelijkheden rondom recreatieplas 't Hilgelo te Winterswijk en het uitoefenen van een horecabedrijf.  Creditsafe

  MEER B.V. is recentelijk opgericht. Op dit moment is derhalve nog geen Creditsafe rapport beschikbaar.


  Rentabiliteit

  Kapitaal Lokaal heeft de prognosecijfers voor de komende jaren ontvangen. De verwachte rentabiliteit wordt als excellent aangemerkt. Na kredietverlening blijft meer dan voldoende cashflow over om aan de verplichtingen te voldoen.


  Solvabiliteit

  Solvabiliteitsscore is het percentage eigen vermogen ten opzichte van het balanstotaal na kredietverlening.  De eigen inbreng van de ondernemers is (vrij) beperkt waardoor de solvabiliteit matig is.


  Liquiditeit

  Als wij kijken naar de afgegeven liquiditeitsprognose dan is de liquiditeit voldoende. De ondernemers zijn voor het eigen gezinsinkomen niet volledig afhankelijk van het het resultaat van MEER B.V. waardoor de mogelijkheid bestaat om de managementvergoedingen niet uit te keren, indien dit noodzakelijk is.


  Zekerheden

  De ondernemers tekenen hoofdelijk mee voor de financiering van Meer B.V. Op dit moment hebben deze zekerheden een morele waarde. De ondernemers geven hiermee een sterk positief signaal af richting de investeerders dat zij zelf 100% vertrouwen hebben in het bedrijf.


  Externe beoordeling

  Kapitaal Lokaal heeft de aanvraag onafhankelijk laten beoordelen door Financieel Doordacht, de heer Guido Reusen. Zijn bevindingen kunt u terugvinden in de bijlage.


  Totaal oordeel: over het algemeen is er een goede kans van slagen bij goed weer. Vanwege de weersafhankelijkheid is er sprake van een verhoogd risico.


  Opmerking Kapitaal Lokaal: Kapitaal Lokaal heeft ervoor gekozen om standaard geen zekerheden te vragen zoals verpanding van de bedrijfsuitrusting of een hypothecaire zekerheid. Kapitaal Lokaal laat alleen de ondernemers de leningovereenkomst hoofdelijk (mee)tekenen waarmee een sterk positief signaal afgegeven wordt richting de investeerders. 


  Kapitaal Lokaal kredietscore

  De Kapitaal Lokaal Kredietscore is een gewogen score gebaseerd op een mix van rentabiliteit, solvabiliteit en liquiditeit. Voor de beoordeling is uitgegaan van de balans/investeringen voor de start en de prognosecijfers voor het jaar 2017. 


  De financiële gegevens zijn gebaseerd op prognoses, derhalve kwalificeren wij deze aanvraag als Start-up.


  De overall Kapitaal Lokaal Kredietscore is ruim voldoende.


  Samenvattend

  Rentabiliteit: 

  excellent

  Solvabiliteit: 

  matig

  Liquiditeit: 

  voldoende
  Totaal:

  ruim voldoende


  Bijlage

  Als u bent ingelogd kunt u de bijlage(n) van dit project bekijken.
  Maak nu een account aan of log in

 • Investering doorInvesteringsbedrag
  Anonieme investeerder € 500
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  mevrouw Klein Gunnewiek € 100
  heer te Kempel € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  heer Scheper € 300
  Anonieme investeerder € 500
  ST-artworks € 200
  mevrouw Beijers € 100
  Ubcro Sport & Health Center € 100
  Anonieme investeerder € 200
  heer Zandbergen € 1.000
  ASW Autoschade Winterswijk € 300
  Anonieme investeerder € 500
  heer zandbergen € 100
  Natuurlijk Sinderens Weide Kalf € 100
  Anonieme investeerder € 300
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 1.000
  heer Bongers € 200
  Anonieme investeerder € 1.000
  Anonieme investeerder € 1.000
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 500
  Anonieme investeerder € 200
  heer Eenink € 100
  Anonieme investeerder € 500
  Anonieme investeerder € 300
  Anonieme investeerder € 100
  ToebesTradex € 300
  Anonieme investeerder € 1.000
  Anonieme investeerder € 100
  heer Sluiskes € 100
  mevrouw Labree € 100
  mevrouw Beijers € 100
  heer Beijers € 100
  heer Jansen € 100
  Anonieme investeerder € 200
  Anonieme investeerder € 100
  mevrouw Tuenter € 100
  heer Dijkema € 100
  Smit Groepsactiviteiten € 200
  Anonieme investeerder € 500
  Anonieme investeerder € 100
  heer Ruesink € 100
  heer Ubbing € 200
  Anonieme investeerder € 100
  heer Borkent-Dekker € 100
  Anonieme investeerder € 200
  mevrouw van Harten € 500
  mevrouw Wilson € 100
  Anonieme investeerder € 1.000
  HJK brandwacht € 300
  mevrouw Markx € 100
  Anonieme investeerder € 200
  mevrouw Korten € 100
  mevrouw van der Heijden € 500
  heer Oostendorp € 300
  heer Te Selle € 500
  Anonieme investeerder € 200
  Anonieme investeerder € 500
  Anonieme investeerder € 1.000
  heer Beijers € 100
  HBT Chaletbouw BV € 500
  mevrouw Hofkes € 100
  heer Huitink € 200
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 1.000
  Anonieme investeerder € 4.000
  Anonieme investeerder € 500
  mevrouw Pot € 1.000
  heer Schonewille € 500
  mevrouw Gerretsen € 100
  This is Dutch bv € 1.000
  Anonieme investeerder € 100
  mevrouw ROVERS € 200
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  heer Heinen € 100
  mevrouw koole € 1.000
  Anonieme investeerder € 1.000
  Anonieme investeerder € 500
  De Jager Wonen € 400
  mevrouw Otten € 100
  mevrouw van der Donk € 500
  Anonieme investeerder € 1.000
  Anonieme investeerder € 1.000
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 300
  mevrouw Scharenborg-Nijhout € 100
  Steam Entertainment € 500
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 300
  VM-R € 500
  heer Meerdink € 500
  heer Louwes € 100
  Anonieme investeerder € 300
  mevrouw Rensen € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Camping Sevink Molen € 200
  heer Giesen € 100
  heer Grevers € 500
  heer Koedam € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 500
  Anonieme investeerder € 3.500
  Anonieme investeerder € 500
  mevrouw De Koe € 200
  mevrouw Winkel € 200
  heer Jonker € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  mevrouw Nieboer € 100
  heer Freriks € 200
  Anonieme investeerder € 300
  Anonieme investeerder € 1.000
  mevrouw Van de Wal € 100
  Anonieme investeerder € 2.000
  heer Overkamp € 500
  heer Addink € 100
  Anonieme investeerder € 200
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 1.000
  heer van Santen € 500
  BUS Unlimited Solutions € 1.000
  mevrouw Ziere € 200
  Anonieme investeerder € 300
  Anonieme investeerder € 100
  mevrouw van der Linden-Plass € 100
  Anonieme investeerder € 100
  heer Slijkhuis € 200
  TipTop schoonmaakdiensten € 1.000
  Anonieme investeerder € 200
  mevrouw Veerkamp € 100
  heer Meijerink € 100
  mevrouw Penterman € 100
  mevrouw Wessels € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 1.000
  heer Stout € 1.000
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 4.700
  Anonieme investeerder € 5.000
  NG Managers € 100
  heer Kuenen € 100
  Anonieme investeerder € 1.000
  Anonieme investeerder € 100
  Nijenhuis Schilders € 1.000
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  mevrouw nauta € 100
  Anonieme investeerder € 2.700
  Anonieme investeerder € 100
  heer Scholten € 200
  Anonieme investeerder € 500
  Anonieme investeerder € 100
  Gewichtsconsulent Jolanda Geurkink € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  heer Krabben € 100
  mevrouw van der Donk € 100
  Anonieme investeerder € 5.000
  mevrouw Kuijt € 200
  Anonieme investeerder € 2.500
  Anonieme investeerder € 8.000
  heer Buunk € 100
  Koffiebranderij Hesselink BV € 3.500
  Anonieme investeerder € 200
  mevrouw Te Selle € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 1.000
  heer Porskamp € 200
  heer Van t hul € 100
  Schikken &Zo € 100
  heer Hendriksen € 200
  Anonieme investeerder € 100
  Wiggershof € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  mevrouw Otten € 100
  heer Maas € 100
  Anonieme investeerder € 300
  heer Becks € 200
  Anonieme investeerder € 200
  Anonieme investeerder € 2.200
  heer te Loo € 500
  heer Hof € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 100
  Anonieme investeerder € 200
  Anonieme investeerder € 400
  heer Ling € 100
  Anonieme investeerder € 100
  heer berghuis € 1.000

Deel dit project

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.


Ik wil de nieuwsbrief ontvangen voor:

Kapitaal Lokaal B.V. heeft een ontheffing ontvangen van de AFM voor het bemiddelen in opvorderbare gelden als bedoeld in artikel 4:3, vierde lid van de WFT.

Kapitaal Lokaal B.V. is opgenomen in het AFM register onder nummer 19000043 en staat onder toezicht van de AFM.